Σκοπός & Αξίες
Ο Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών. Για εμάς οι καταναλωτές και το περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Είναι το κίνητρό μας για να καινοτομούμε διαρκώς και να επενδύουμε στην εξέλιξή μας, να αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για να παράγουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, μοναδικά σε γεύση και φιλικά προς το περιβάλλον.

 


Οι αξίες μας

Για να πραγματοποιήσουμε το σκοπό μας έχουμε θέσει ξεκάθαρα τις προσδοκίες μας, ορίζοντας τους στόχους μας προς τους καταναλωτές και το περιβάλλον, στηριζόμενοι πάνω σε τρεις απλές αλλά ισχυρές αξίες οι οποίες καθορίζουν την εταιρική μας φιλοσοφία

 


Θάρρος

Οι πρωτοποριακές ιδέες προκύπτουν αμφισβητώντας τις συμβατικές αντιλήψεις ακόμη και σε αβέβαιες και δύσκολες καταστάσεις. Γι’ αυτό σκεφτόμαστε "έξω από το κουτί", μιλάμε ανοιχτά και είμαστε αποφασιστικοί.

 


Γνώση

Κατορθώνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, καθώς αποδίδουμε όλοι μαζί στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, γνωρίζοντας απόλυτα το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. 

Με γνώση φαντασία και ρεαλισμό επικεντρωνόμαστε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία ξεκαθαρίζουμε τους ρόλους και τις αρμοδιότητες μας, αξιολογούμε την απόδοσή μας και βελτιωνόμαστε καθημερινά.

 


Ήθος

Το επιχειρηματικό ήθος της εταιρείας μας, αξιολογείται καθημερινά από τους πελάτες, τους προμηθευτές καθώς και όλους τους συνεργάτες μας. Διεκδικούμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας, και παραμένουμε σταθερά ψηλά στην προτίμησή σας, διασφαλίζοντας καθημερινά πως όλοι οι συμμέτοχοι με την εταιρεία μας λαμβάνουν τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση.

Με προσανατολισμό την καθοδηγητική ηγεσία, επενδύουμε στα πρόσωπα που απαρτίζουν την οικογένεια της Vitafree και εξασφαλίζουμε ένα φιλικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, που δημιουργεί αίσθηση σιγουριάς, ασφάλειας και προθυμίας για συμμετοχή στο όραμα μας!

 
Παρόλο που διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από cookies στη γκάμα των προϊόντων μας, στο site μας δε χρησιμοποιούμε.

Περιηγηθείτε ελεύθερα!

COOKIES